Playlist won't autoplay


#1

If I have a playlist playing, when the first video in the queue ends, it stops 1 second short of actually finishing, and it then doesn’t go to the next video. Is this getting patched soon?


#2

Hi and thanks for your feedback! From which platform is the video that stops 1 second short of finishing? Does this happen as well when there is another video at 1st position?


#3

It happens when pulling videos from YouTube. I usually use this site as a source of background music for some games with friends, and it’s only recently started happening. Usually my playlists are one selected song/video that I’ve put into the playlist repeatedly so that it just loops.


#4

Thanks i’ll run some tests next week and will fix this asap.


#5

Yes I imported a playlist but it wont autoplay.
Only the first song of the playlist plays and the playlist does not continue for me :frowning:


#6

Thanks for you feedback. Are you talking about a playlist from Youtube?


#7

My playlist also does not auto play now. It’s a list made from songs off of Youtube.


#8

Is it not working for all you playlists (if you have more than one in the room)?


#9

same issue here. we cant get the playlist to autoplay


#10

When you create a new playlist in the same room with a few sample videos. Does that list autoplay? It would help me to understand whether this issue is related to the playlist of to the room.


#11

Yeah it does now if i use some sample videos


#12

You could mail me the link to the room with the broken playlist and I’ll have a look: florian@watch2gether.com