Youtube video not showing

#1

When I put in the link for a single video from youtube it says no item found this is the link I was using https://www.youtube.com/watch?v=NwRXSqdNNJ8

0 Likes

#2

Thanks a lot for letting me know. There was a problem with the Youtube access, which has been resolved. Everything should be working normally again.

0 Likes

#3

im having the same problem https://www.youtube.com/watch?v=sAgdpmBGs5o&t=15s this video will not load

0 Likes

#4

Hi! This video is working fine for me. Do you still experience this issue?

0 Likes

#5

Hi, I seem to have a similar problem. When I use the search bar, the video list gets stuck loading, be it direkt link or video title.
I am using firefox 61.0.1 (64-Bit)

0 Likes

#6

Do you still see this issue? I just did a check and everything seems to work fine? Do you see any search results at all?

0 Likes

#7

Yes, i still have the issue. I’ll provide a screenshot. All i see is this loading, video works fine if someone else puts it in, but i can’t choose any because the loading animation goes on infinitly.

0 Likes

#8

Thanks for the input. Do you have any extensions installed in your browser? Can you try to disable them one by one and see if that changes anything?

0 Likes

#9

If that doesn’t help, please make a right click on the page and select “Inspect” and send a screenshot of the “Console” output. Thanks!

0 Likes

#10

Ok, I found out that, not just disabling, but removing uMatrix, wich I use for security purpose, does let the videos load. However, since I can’t keep it removed I discovered that I can use the Watch2Gether plugin to share a video directly from youtube into my room. I’ll use that as a solution for now.

1 Like

#11

Thanks a lot for that feedback. Watch2Gether needs to talk to external services (such as YouTube) in order to search for videos. I could be that some rule in uMatrix is accidentally triggered by this. I check out that extensions, maybe i can do something to resolve that incompatibility.

0 Likes

#12

This is still failing for uMatrix.

The Console logs for the page are as follows:
https://pastebin.com/DfwSHhEA

Using the same ruleset for uMatrix as I do in Chrome. It functions in Chrome, but not Firefox.

0 Likes

#13

Is this a default ruleset or did you customise it somehow?

0 Likes

#14

Customized it to allow for youtube content.

https://pastebin.com/a8pg3dQv

Sorry, the info keeps triggering the “you can only post 2 links as a new user” rule here.

0 Likes

#15

Thanks… That seems to cover most request. I’m not in expert with uMatrix but when I find some time I’ll have a look why it’s not working in Firefox.

0 Likes

#16

So after a bit of help and my mistaking it as an issue in uMatrix itself, the issue was resolved:

TL;DR: Disable referrer-spoof for watch2together

0 Likes

#17

Thanks for the update!

0 Likes